"tuore inkivääri, sheng jiang on Kiinalaisessa lääketieteessä funktioltaan lämmittävä, ja se kohdistuu Perna, Mahalaukku ja Keuhko meridiaaneihin"

Ancient Roots - mitä kiinalainen lääketiede voi opettaa meille ruokavaliosta (kaupallinen yhteistyö)

Lidnsey Thompson on akupunktuurikko, joka työskentelee kiinalaisen lääketieteen akupunktio-ja yrttilääkintä klinikalla Washingtonin osavaltiossa. Hän teki ensin vain omia asiakkaita varten video sarjan, kuinka kiinalainen ruokavalio-oppi voi auttaa ihmisiä hoitamaan itse itseään. Hyvien kokemusten myötä hän mietti, voisiko videosarjaa tarjota muillekin, kuin omille asiakkaille ja nyt tämä 16 videota ja yli 4 tuntia kestävä videosarja on ladattavissa omalle koneelle digitaalisena kenen vain halukkaan käyttöön. Videosarja koostuu viiden elementin mukaan viidestä osiosta, joissa jokaisessa keskitytään yhteen vuodenaikaan ja siihen liittyvään sisäelinpariin ja kuinka niitä tuetaan kiinalaisen lääketieteen mukaisella ravinto-opilla. Koko videosarja maksaa 85$, ja yksi osio erikseen ostettuna 25$. Videon kielenä toimii Englanti. Videosarjan voi ostaa ja ladata koneelle täältä : Klikkaa tästä

Videosarjan ostamisen jälkeen sähköpostiin tulee linkki, josta videot voi ladata koneelleen. Alla videosarjan promovideo ja otteita jokaisesta vuodenaika osiosta.